Privat Erhverv
Se alle forsikringer
Anmeld skade
Kundeservice
Din rådgiver
Job
ETU veteranløb 2022

Samarbejdspartnere
Kontakt
Vejhjælp

Om ETU
Nyheder
Forsikringstjek
Svindelpolitik
Persondatapolitik
Forbehold

Særligt for dyrlæger
e-Boks
Trustpilot
Finansielle informationer
NemKonto
Afgifter
Gebyrer og indeksregulering
Klage
Retshjælp
Privat Erhverv
Ulykkesforsikring
Selv mindre ulykker kan skabe et stort økonomisk behov, der ikke dækkes af det offentlige

Din ulykkesforsikring hos ETU Forsikring 


En ulykkesforsikring kan omfatte dig selv, din ægtefælle eller samlever og jeres børn. Er du kommet ud for en ulykke i din fritid eller på dit arbejde, vil du med en ulykkesforsikring hos ETU Forsikring have mulighed for at få dækning for varige mén, behandlingsudgifter og beskadigede tænder inkl. tyggeskader.

Du har altså muligheden for at få et ’økonomisk plaster’ i tilfælde af skader, der medfører varige mén på min. 5%. 

Såfremt du er interesseret i et godt tilbud, kontakter vi dig gerne. Udfyld blot nedenstående formular og vi kontakter dig så hurtigt som muligt. Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til os på 74 72 86 00.


 

Få op til 30% i samlerabat

Samler du dine forsikringer hos os, får du del i en attraktiv rabatordning. Samtidig bevarer du overblikket over din samlede forsikringsløsning.

Hvorfor skal du vælge ETU’s ulykkesforsikring?

  • 80% af vores opkald bliver besvaret indenfor 20 sekunder
  • Du har mulighed for at få en personlig rådgiver
  • Saml dine forsikringer hos os – spar op til 30%
  • Skræddersy din forsikring efter dine behov

Hos ETU Forsikring går vi op i kundeservice, og vi har fokus på god og personlig forsikringshandel. Når du bliver kunde hos os, har du mulighed for at få en personlig rådgiver – din assurandør. Din private assurandør kan hjælpe og guide dig frem til den rigtige forsikringsløsning, der passer til dine behov og ønsker. Som kunde hos ETU Forsikring får du også flere fordele, og du kan opnå rabat, hvis du vælger at samle dine forsikringer hos os. Du undgår også lange telefonkøer og kan forvente, at dit opkald bliver besvaret indenfor 20 sekunder.

 

 
Ulykkesforsikring

Hvad dækker din ulykkesforsikring?

 

Det kan blive nødvendigt med behandling af skader i forbindelse med en ulykke i din fritid eller på arbejdet. I værste tilfælde kan et uheld eller en ulykke ende med at være invaliderende eller give varige mén, og derfor er det betryggende at vide, at du med en ulykkesforsikring er økonomisk sikret, så du og din familie ikke skal tænke for meget over det, når uheldet er ude.

For er skaden sket, og du har en ulykkesforsikring, hjælper vi dig med dækning af udgifter i forbindelse med skadesbehandlinger. Det kan være alt fra behandlingsudgifter, psykologisk krisehjælp eller tandskader inkl. tyggeskade.

Du er også dækket ind i form af en økonomisk erstatning, hvis dine skader giver varige mén eller invaliderer dig. Det er også muligt at få hjælp på anden vis i form af rengøring i hjemmet, fordi du ikke længere er i stand til det selv. Derudover får du også en dobbelterstatning, hvis dine varige mén overstiger 30%.            

Hos ETU Forsikring er det nemt at tegne en ulykkesforsikring, der med vores grunddækning dækker dine og familiens behov.  Forsikringen kan også omfatte din ægtefælle eller samlever og jeres børn, hvis I ønsker det. Alt, du behøver gøre, er at kontakte os, så vi kan sammensætte den ulykkesforsikring, der passer bedst til jer.

Ønsker du at supplere dine ulykkesforsikring med ekstra tilvalgsdækning, er dette også muligt.


Dine fordele som kunde ved ETU


Som kunde hos ETU Forsikring får du flere fordele, og du kan opnå rabat, hvis du vælger at samle dine forsikringer hos os. Med en ETU Hjem- eller HusTotal-ordning samler du dine forsikringer og opnår kontante rabatter, som er gældende så længe, forsikringerne er i kraft.

Som noget helt unikt tilbyder vi også månedsbetaling, hvor du med overkommelige rater kan betale løbende, uden at det koster ekstra.

 

Derfor er det vigtigt med en ulykkesforsikring


Er uheldet først ude, er det vigtigt med en ulykkesforsikring, så du og din familie kan få den økonomiske hjælp, I har brug for. Både dine udgifter til genoptræning eller behandling af skader, både fysisk og mentalt, kan blive dækket, ligesom du også kan få dækket tandlægebesøg eller hjælp til rengøring i dit eget hjem.

Med en ulykkesforsikring er du sikret økonomisk. Og ønsker du, at flere fra din husstand også skal være dækket, kan vi tilpasse din ulykkesforsikring, så hele familien føler sig sikker.

Hvad er så en hospitalsforsikring?


Det er en forsikring, der giver dig økonomisk kompensation, hvis du bliver nødt til at tage fri fra arbejde, fordi din samlever eller dit barn bliver syge og f.eks. skal indlægges, og det er nødvendigt, at du også er der. Og hvis du ikke har ferie- eller fridage til gode, vil du selv skulle betale for de dage, du ikke arbejder. Men det kan vi også hjælpe med.

 

 

 

Sådan kommer du i gang med din ulykkesforsikring


Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din ulykkesforsikring. 

Vi vil meget gerne hjælpe dig, så du får skræddersyet den ulykkesforsikring, der passer bedst til dit hjem. Du skal føle dig tryg og godt dækket ind, hvis der sker en skade eller andet. Hvis du på noget tidspunkt er i tvivl om dit valg af forsikringer, så kontakt os endelig. Vi værner om vores kunder og vil gerne hjælpe dig med alle de spørgsmål, som du gerne vil have svar på.

Som forsikringskunde hos os, får du din egen side Mit ETU, hvor du hurtigt får et overblik over dine forsikringer. 


 

 

 Har du også tænkt på?

 

HOSPITALSFORSIKRING
Få økonomisk sikkerhed ved indlæggelse.
Læs om vores hospitalsforsikring
HUSFORSIKRING
Få rabat på ejerskifteforsikring sammen med en husforsikring.
Læs mere om vores husforsikring
INDBOFORSIKRING
Med en indboforsikring passer du godt på de ting, der er vigtige for dig.
Læs mere om vores indboforsikring
Ring 74 72 86 00
Har du brug for hjælp? - Vi er klar til at vejlede dig.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret og vær den første til at modtage tilbud, tips og nyheder.