PrivatErhverv

PrivatErhverv
RING TIL OS: 74 72 86 00
0
Ulykkesforsikring
 

Din ulykkesforsikring hos ETU

Selv mindre ulykker kan skabe et stort økonomisk behov, der ikke dækkes af det offentlige.

En ulykkesforsikring kan omfatte dig selv, din ægtefælle eller samlever og jeres børn. Er du kommet ud for en ulykke i din fritid eller på dit arbejde, vil du med en ulykkesforsikring hos ETU Forsikring have mulighed for at få dækning for varige mén, behandlingsudgifter og beskadigede tænder inkl. tyggeskader.

Du har altså muligheden for at få et ’økonomisk plaster’ i tilfælde af skader, der medfører varige mén på min. 5%. 

Vil du kontaktes? 

Er du interesseret i et godt tilbud, kontakter vi dig gerne. Udfyld blot nedenstående formular og vi kontakter dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til os på 74 72 86 00.


Få op til 23% i samlerabat
Samler du dine forsikringer hos os, får du del i en attraktiv rabatordning. Samtidig bevarer du overblikket over din samlede forsikringsløsning.
 
Dækning
Basis
Udbetaling fra 5% varig mén
Invaliditetsdækning
Dobbelterstatning ved mén over 30%
Behandlingsudgifter
Tandskade inkl. tyggeskade
Psykologisk krisehjælp
Rengøringshjælp
Fører af motorcykel
Fører af scooter eller ATV
Tilvalg
Dødsfald
Farlig sport
Børnedækning - sygdom
Hvorfor skal du vælge ETU Forsikring?
80% af vores opkald bliver besvaret indenfor 20 sekunder
Du har mulighed for at få en personlig rådgiver
Vi er altid klar til at lytte til dig og dine behov
Du får hurtig og effektiv skadehjælp
Saml dine forsikringer hos os - spar op til 23%

Hos ETU Forsikring går vi op i kundeservice, og vi har fokus på god og personlig forsikringshandel. Når du bliver kunde hos os, har du mulighed for at få en personlig rådgiver. Din personlige rådgiver kan hjælpe og guide dig frem til den rigtige forsikringsløsning, der passer til dine behov og ønsker. Som kunde hos ETU Forsikring får du også flere fordele, og du kan opnå rabat, hvis du vælger at samle dine forsikringer hos os. Du undgår også lange telefonkøer og kan forvente, at dit opkald bliver besvaret indenfor 20 sekunder.

Hvad dækker din ulykkesforsikring?
Hvad dækker din ulykkesforsikring?

Det kan blive nødvendigt med behandling af skader i forbindelse med en ulykke i din fritid eller på arbejdet. I værste tilfælde kan et uheld eller en ulykke ende med at være invaliderende eller give varige mén, og derfor er det betryggende at vide, at du med en ulykkesforsikring er økonomisk sikret, så du og din familie ikke skal tænke for meget over det, når uheldet er ude.

For er skaden sket, og du har en ulykkesforsikring, hjælper vi dig med dækning af udgifter i forbindelse med skadesbehandlinger. Det kan være alt fra behandlingsudgifter, psykologisk krisehjælp eller tandskader inkl. tyggeskade.

Du er også dækket ind i form af en økonomisk erstatning, hvis dine skader giver varige mén eller invaliderer dig. Det er også muligt at få hjælp på anden vis i form af rengøring i hjemmet, fordi du ikke længere er i stand til det selv. Derudover får du også en dobbelterstatning, hvis dine varige mén overstiger 30%.            

Hos ETU Forsikring er det nemt at tegne en ulykkesforsikring, der med vores grunddækning dækker dine og familiens behov. Forsikringen kan også omfatte din ægtefælle eller samlever og jeres børn, hvis I ønsker det. Alt, du behøver gøre, er at kontakte os, så vi kan sammensætte den ulykkesforsikring, der passer bedst til jer.

Ønsker du at supplere dine ulykkesforsikring med ekstra tilvalgsdækning, er dette også muligt.

Tilvalgsdækning - børnedækning, sygdom
Tilvalgsdækning til børneulykkes-forsikring

Med vores børneulykkesforsikring, har du mulighed for at tilvælge "Børnedækning - sygdom". Denne dækning kan tegnes indtil dit barn fylder 18 år, som et tilvalg til børneulykkesforsikringen. Børneulykkesforsikringen giver ret til erstatning ved ulykkestilfælde, mens "Børnedækning - sygdom" giver ret til erstatning ved sygdom.

Læs mere her og tilvælg dækningen, hvis du har tegnet en børneulykkesforsikring hos ETU Forsikring. 

Derfor er det vigtigt med en ulykkesforsikring

Er uheldet først ude, er det vigtigt med en ulykkesforsikring, så du og din familie kan få den økonomiske hjælp, I har brug for. Både dine udgifter til genoptræning eller behandling af skader, både fysisk og mentalt, kan blive dækket, ligesom du også kan få dækket tandlægebesøg eller hjælp til rengøring i dit eget hjem.

Med en ulykkesforsikring er du sikret økonomisk. Og ønsker du, at flere fra din husstand også skal være dækket, kan vi tilpasse din ulykkesforsikring, så hele familien føler sig sikker.

Sådan kommer du i gang med din ulykkesforsikring

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din ulykkesforsikring. 

Vi vil meget gerne hjælpe dig, så du får skræddersyet den ulykkesforsikring, der passer bedst til dit hjem. Du skal føle dig tryg og godt dækket ind, hvis der sker en skade eller andet. Hvis du på noget tidspunkt er i tvivl om dit valg af forsikringer, så kontakt os endelig. Vi værner om vores kunder og vil gerne hjælpe dig med alle de spørgsmål, som du gerne vil have svar på.

Som forsikringskunde hos os, får du din egen side Mit ETU, hvor du hurtigt får et overblik over dine forsikringer. 


 
Spørgsmål & svar
Hvordan anmelder jeg en skade?

Hvis uheldet er ude, kan du anmelde din skade online døgnet rundt eller ringe til os mandag-torsdag mellem 9-16 og fredag 9-14.15 på 74 72 86 00. Du anmelder en skade ved at logge på Mit ETU med dit NemID. På Mit ETU kan du vedhæfte dokumenter samt følge status på din skade.

Du kan også anmelde en skade ved at klikke på ’anmeld skade’ i menuen øverst på siden eller klik på anmeld skade knappen øverst i højre side.

Hvad er méngrad?

En méngrad af de fysiske varige gener du får ved et ulykkestilfælde. Det betyder gener, der ikke forsvinder ved behandling og som du derfor må leve med resten af livet.

Dækker min ulykkesforsikring, når jeg dyrker sport?

Ulykkesforsikring dækker hvis du får varige mén efter en ulykke, som sker under almindelig sport som fodbold, håndbold, ridning med videre. Dyrker du f.eks. boksning, karate, motorløb eller lignende har du brug for vores farlig sport dækning.

Hvad er dødsfaldsdækning?

Dødsfaldsdækning er en udbetaling til dine nærmeste hvis du dør som følge af en ulykke. Bemærk dog at det er de færreste, der dør af en ulykke. Dør du som følge af sygdom eller andre lidelser, skal du tegne en livsforsikring for at være dækket.

Jeg har skiftet arbejde, skal I vide besked?

Ja det skal vi, da prisen på din forsikring fastsættes ud fra dit erhverv. Er du kommet til skade og vi ikke har fået besked om ændring af erhverv, vil der kunne være en nedsat erstatning.

Hvornår dækker en børneulykkesforsikring?

Forsikringen dækker hele døgnet. Forsikringen ophører ved første forfald, efter barnet er fyldt 18 år.
Hvis barnet er under 18 år og har fuldtidsjob - f.eks. i lære som murer, lære i butik, skal der tegnes voksen forsikring.

Læs mere om tilvalgsdækningen 'Børnedækning - sygdom' til vores børneulykkesforsikring her.

 
Betingelser & produktinformation
Betingelser - Ulykkesforsikring
Betingelser - Børnedækning, sygdom
Produktinformation (IPID)
Produktinformation (IPID) - Børnedækning sygdom
Produktinformation (IPID) - Børnedækning sygdom - visse kritiske sygdomme
Har du også tænkt på?
Bilforsikring
Bil
Husforsikring
Hus
Indboforsikring
Indbo
Fritidshusforsikring
Fritidshus
Hundeforsikring
Hund
Rejseforsikring
Rejse
Motorcykelforsikring
Motorcykel
Bådforsikring
Båd