Privat Erhverv
Se alle forsikringer
Anmeld skade
Kundeservice
Din rådgiver
Job
ETU veteranløb 2022

Samarbejdspartnere
Kontakt
Vejhjælp

Om ETU
Nyheder
Forsikringstjek
Svindelpolitik
Persondatapolitik
Forbehold

Særligt for dyrlæger
e-Boks
Trustpilot
Finansielle informationer
NemKonto
Afgifter
Gebyrer og indeksregulering
Klage
Retshjælp
Privat Erhverv
Husforsikring
Når du køber et hus, gør du én af dit livs største investeringer - måske den største. Derfor er det vigtigt, at du er godt sikret, og det vil vi gerne hjælpe dig med

Din husforsikring hos ETU Forsikring 


Vores husforsikring giver dig et bredt udvalg af dækninger bl.a. i forbindelse med vand-, brand-, stormskader og meget andet. Du kan udvide din husforsikring, så den f.eks. også dækker i forbindelse med svamp, råd og insektskade.

Såfremt du er interesseret i et godt tilbud, kontakter vi dig gerne. Udfyld blot nedenstående formular og vi kontakter dig så hurtigt som muligt. Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til os på 74 72 86 00.


 

Få op til 30% i samlerabat

Samler du dine forsikringer hos os, får du del i en attraktiv rabatordning. Samtidig bevarer du overblikket over din samlede forsikringsløsning.

Hvorfor skal du vælge ETU Forsikring

  • 80% af vores opkald bliver besvaret indenfor 20 sekunder
  • Du har mulighed for at få en personlig rådgiver
  • Saml dine forsikringer hos os – spar op til 30%
  • Skræddersy din forsikring efter dine behov

Hos ETU Forsikring går vi op i kundeservice, og vi har fokus på god og personlig forsikringshandel. Når du bliver kunde hos os, har du mulighed for at få en personlig rådgiver. Din personlige rådgiver kan hjælpe og guide dig frem til den rigtige forsikringsløsning, der passer til dine behov og ønsker. Som kunde hos ETU Forsikring får du også flere fordele, og du kan opnå rabat, hvis du vælger at samle dine forsikringer hos os. Du undgår også lange telefonkøer og kan forvente, at dit opkald bliver besvaret indenfor 20 sekunder.

 

 

 

Hvad dækker din husforsikring?


Alle husejere har forskellige ønsker og behov, når det gælder valg af husforsikring. Du har måske et ældre hus, der skal renoveres, og der kan vores tilvalgsdækninger være en fordel, hvis der for eksempel sker uforudsete hændelser. Det kan også være, at du har et nybygget hus og i den sammenhæng ikke behøver flere tilvalgsdækninger. Det er meget individuelt, og nogle huse kræver flere tilvalgsdækninger end andre.

Du kan skræddersy din husforsikring ved at vælge grunddækningen og supplere med vores tilvalgsdækninger. På den måde behøver du ikke betale for den helt store pakke, hvis det ikke passer til dine behov og ønsker.

Din rådgiver står til rådighed, når du har brug for hjælp til at vælge den husforsikring, der passer til dit behov. Vores rådgivere er specialister og har erfaring med netop at vurdere, hvilke forsikringer, der passer til dig. Når du har valgt din husforsikring, vil du som udgangspunkt altid kunne komme i kontakt med den samme rådgiver, som du indgik aftalen med.

 

Derfor er det vigtigt med en husforsikring


Et huskøb er en af de dyreste investeringer i livet, og man ved aldrig, hvad hverdagen bringer. Du kan få tårnhøje regninger på uforudsete hændelser, der kan have stor betydning for din økonomi og fremtid. Hvis det er første gang, du køber hus og derfor skal anskaffe dig en husforsikring, kan der let opstå tvivl om, hvilke dækninger du har brug for. Som udgangspunkt kræver en långiver en brandforsikring, og derudover vælger de fleste husejere også storm- og vandskade dækning.


Hvad er forskellen på en indbo- og husforsikring?


Mange er forvirret over forskellen på en indbo- og husforsikring. Dækker de ikke det samme? Og svaret er nej. Generelt kan man sige, at en husforsikring dækker selve huset og det, der sidder fast i og på huset. En indboforsikring dækker alt det løse. Hvis du tager taget af dit hus og vender det på hovedet, er alt det, der falder ud af huset som udgangspunkt, omfattet af indboforsikringen. Det giver ret god mening, ik’?

Det er altid en god idé at læse din police igennem, da den indeholder alle detaljer og betingelser, som er gældende for netop din forsikring. Din police finder du under Mit ETU, hvor du kan se en oversigt over dine køb af forsikringer.

 

Og hvad med en ejerskifteforsikring?


Ejerskifteforsikringen er skabt for at beskytte sælger og køber. Den dækker skjulte skader, fejl og mangler på ejendommen, som var til stede ved overtagelsen, og som du ikke havde kendskab til inden overtagelsen (f.eks. fra tilstands- og el-installationsrapporten), og som ikke er forventelige for den konkrete ejendom.

En ejerskifteforsikring er altid en god idé, når du enten skal købe eller sælge et hus.

 

 

Sådan kommer du i gang med din husforsikring


Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din husforsikring. 

Vi vil meget gerne hjælpe dig, så du får skræddersyet den husforsikring, der passer bedst til dit hjem. Du skal føle dig tryg og godt dækket ind, hvis der sker en skade eller andet. Hvis du på noget tidspunkt er i tvivl om dit valg af forsikringer, så kontakt os endelig. Vi værner om vores kunder og vil gerne hjælpe dig med alle de spørgsmål, som du gerne vil have svar på.

Som forsikringskunde hos os, får du din egen side Mit ETU, hvor du hurtigt får et overblik over dine forsikringer. 


 

 Har du også tænkt på?

 

EJERSKIFTEFORSIKRING
Få rabat på husforsikringen, hvis du også tegner en ejerskifteforsikring.
Bestil tilbud på ejerskifteforsikring
SÆLGERANSVARSFORSIKRING
Undgå bekymringer om krav fra ejeren af din tidligere bolig.
Køb en sælgeransvarsforsikring her
INDBOFORSIKRING
Med en indboforsikring passer du godt på de ting, der er vigtige for dig.
Læs mere om vores indboforsikring
Ring 74 72 86 00
Har du brug for hjælp? - Vi er klar til at vejlede dig.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret og vær den første til at modtage tilbud, tips og nyheder.