PrivatErhverv

PrivatErhverv
RING TIL OS: 74 72 86 00
0
Husforsikring
 

Din husforsikring hos ETU

Når du køber et hus, gør du én af dit livs største investeringer - måske den største. Derfor er det vigtigt, at du er godt sikret, og det vil vi gerne hjælpe dig med.

Vores husforsikring giver dig et bredt udvalg af dækninger bl.a. i forbindelse med vand-, brand-, stormskader og meget andet. Du kan udvide din husforsikring, så den f.eks. også dækker i forbindelse med svamp, råd og insektskade.

Som en ekstra service er din garage, carport eller udhus på op til 75 kvadratmeter medforsikret.


Vil du kontaktes? 

Er du interesseret i et godt tilbud, kontakter vi dig gerne. Udfyld blot nedenstående formular og vi kontakter dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til os på 74 72 86 00.


Beregn pris
Nysgerrig på, hvad en husforsikring vil koste? Klik her og beregn din pris
 
Populær
Guld
Bygningsbrand
Retshjælp
Anden bygningsbeskadigelse
Insekt og svamp
Skjulte rør og kabler
Råd - kun beboelse
Udvidet dækning - kun beboelse
Stikledning
Din selvrisiko: 2.850 kr.
Sølv
Bygningsbrand
Retshjælp
Anden bygningsbeskadigelse
Insekt og svamp
Skjulte rør og kabler
Råd - kun beboelse
Stikledning
Din selvrisiko: 2.850 kr.
Bronze
Bygningsbrand
Retshjælp
Anden bygningsbeskadigelse
Din selvrisiko: 2.850 kr.
 
Dækning
Basis
Brand
Tilvalg
Anden bygningsbeskadigelse
Vandskade
Stikledninger
Svamp/insekt
Råd
Udvidet dækning
Udvidet rørskade
Hvorfor skal du vælge ETU Forsikring?
80% af vores opkald bliver besvaret indenfor 20 sekunder
Du har mulighed for at få en personlig rådgiver
Vi er altid klar til at lytte til dig og dine behov
Du får hurtig og effektiv skadehjælp
Saml dine forsikring hos os - spar op til 23%

Hos ETU Forsikring går vi op i kundeservice, og vi har fokus på god og personlig forsikringshandel. Når du bliver kunde hos os, har du mulighed for at få en personlig rådgiver. Din personlige rådgiver kan hjælpe og guide dig frem til den rigtige forsikringsløsning, der passer til dine behov og ønsker. Som kunde hos ETU Forsikring får du også flere fordele, og du kan opnå rabat, hvis du vælger at samle dine forsikringer hos os. Du undgår også lange telefonkøer og kan forvente, at dit opkald bliver besvaret indenfor 20 sekunder.

Hvad dækker din husforsikring?
Hvad dækker din husforsikring?

Alle husejere har forskellige ønsker og behov, når det gælder valg af husforsikring. Du har måske et ældre hus, der skal renoveres, og der kan vores tilvalgsdækninger være en fordel, hvis der for eksempel sker uforudsete hændelser. Det kan også være, at du har et nybygget hus og i den sammenhæng ikke behøver flere tilvalgsdækninger. Det er meget individuelt, og nogle huse kræver flere tilvalgsdækninger end andre.

Du kan skræddersy din husforsikring ved at vælge grunddækningen og supplere med vores tilvalgsdækninger. På den måde behøver du ikke betale for den helt store pakke, hvis det ikke passer til dine behov og ønsker.

Din rådgiver står til rådighed, når du har brug for hjælp til at vælge den husforsikring, der passer til dit behov. Vores rådgivere er specialister og har erfaring med netop at vurdere, hvilke forsikringer, der passer til dig. Når du har valgt din husforsikring, vil du som udgangspunkt altid kunne komme i kontakt med den samme rådgiver, som du indgik aftalen med.

Derfor er det vigtigt med en husforsikring

Et huskøb er en af de dyreste investeringer i livet, og man ved aldrig, hvad hverdagen bringer. Du kan få tårnhøje regninger på uforudsete hændelser, der kan have stor betydning for din økonomi og fremtid. Hvis det er første gang, du køber hus og derfor skal anskaffe dig en husforsikring, kan der let opstå tvivl om, hvilke dækninger du har brug for. Som udgangspunkt kræver en långiver en brandforsikring, og derudover vælger de fleste husejere også storm- og vandskade dækning.

Hvad er forskellen på en indbo- og husforsikring?

Mange er forvirret over forskellen på en indbo- og husforsikring. Dækker de ikke det samme? Og svaret er nej. Generelt kan man sige, at en husforsikring dækker selve huset og det, der sidder fast i og på huset. En indboforsikring dækker alt det løse. Hvis du tager taget af dit hus og vender det på hovedet, er alt det, der falder ud af huset som udgangspunkt, omfattet af indboforsikringen. Det giver ret god mening, ik’?

Det er altid en god idé at læse din police igennem, da den indeholder alle detaljer og betingelser, som er gældende for netop din forsikring. Din police finder du under Mit ETU, hvor du kan se en oversigt over dine køb af forsikringer.

Sådan kommer du i gang med din husforsikring

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din husforsikring. 

Vi vil meget gerne hjælpe dig, så du får skræddersyet den husforsikring, der passer bedst til dit hjem. Du skal føle dig tryg og godt dækket ind, hvis der sker en skade eller andet. Hvis du på noget tidspunkt er i tvivl om dit valg af forsikringer, så kontakt os endelig. Vi værner om vores kunder og vil gerne hjælpe dig med alle de spørgsmål, som du gerne vil have svar på.

Som forsikringskunde hos os, får du din egen side Mit ETU, hvor du hurtigt får et overblik over dine forsikringer. 


 
Spørgsmål & svar
Hvordan anmelder jeg en skade?

Hvis uheldet er ude, kan du anmelde din skade online døgnet rundt eller ringe til os mandag-torsdag mellem 9-16 og fredag 9-14.15 på 74 72 86 00. Du anmelder en skade ved at logge på Mit ETU med dit NemID. På Mit ETU kan du vedhæfte dokumenter samt følge status på din skade.

Du kan også anmelde en skade ved at klikke på ’anmeld skade’ i menuen øverst på siden eller klik på anmeld skade knappen øverst i højre side.

Kan jeg forsikre mit fritidshus?

Ja, vi tilbyder fritidshusforsikring, så du er dækket, hvis der sker skade på dit sommerhus.

Læs mere om vores fritidshusforsikring her

Jeg har solgt mit hus, skal jeg gøre noget?

Hvis du har solgt dit hus, skal købers forsikringsselskab opsige din husforsikring hos os.

Jeg lejer mit hus ud, gør det nogen forskel?

Ved udlejning af dit hus, skal du altid informere os om dette, da det kan have indflydelse på dine dækninger.

Dækker husforsikringen alle bygninger på min grund?

Forsikringen dækker alle udbygninger, såfremt det samlede areal ikke overstiger 75 kvm. Har du mere end 75 kvm., skal det noteres på policen.

Jeg skal renovere mit hus, hvordan er jeg dækket?

Den del af huset, som renoveres/ombygges er dækket ved brand og storm. Bemærk, at du altid skal informere os inden du påbegynder renovering.

 
Betingelser & produktinformation
Betingelser - Husforsikring (HUS-01)
Betingelser - Husforsikring (HUS-02)
Betingelser - Retshjælp (RETSHJÆLP-01)
Produktinformation (IPID)
Har du også tænkt på?
Bilforsikring
Bil
Indboforsikring
Indbo
Ulykkesforsikring
Ulykke
Fritidshusforsikring
Fritidshus
Boligejerskifteforsikring
Boligejerskifte
Rejseforsikring
Rejse
Veteranbilforsikring
Veteranbil