Privat Erhverv
Se alle forsikringer
Anmeld skade
Kundeservice
Din rådgiver
ETU veteranløb 2022

Samarbejdspartnere
Kontakt
Vejhjælp

Om ETU
Nyheder
Forsikringstjek
Job
Svindelpolitik
Persondatapolitik
Forbehold

Særligt for dyrlæger
e-Boks
Trustpilot
Finansielle informationer
NemKonto
Afgifter
Gebyrer og indeksregulering
Klage
Retshjælp
Privat Erhverv
Indboforsikring
Med en indboforsikring hos os er både du, dine ting og din husstand godt sikret

Din indboforsikring hos ETU Forsikring


Med en indboforsikring får hele familien en tryg hverdag – både børn, unge og voksne. Den samler en lang række af de vigtigste dækninger i én forsikring. Med en indboforsikring passer du godt på de ting, der er vigtige for dig. Forsikringen omfatter familiens indbo som f.eks. møbler, computere, tøj, smykker, osv., og dækker alle husstandens medlemmer, inkl. børn under 21 år, som er flyttet hjemmefra og bor alene.

Såfremt du er interesseret i et godt tilbud, kontakter vi dig gerne. Udfyld blot nedenstående formular og vi kontakter dig så hurtigt som muligt. Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til os på 74 72 86 00.

ETU Forsikring udvider indbo- og ansvarsforsikringen til at dække ukrainske flygtninge.

Hvis du har tegnet en indboforsikring hos ETU, og har åbnet dit hjem for ukrainske flygtninge, så vil disse være omfattet af denne, på lige vilkår med resten af familien. Forsikringssummen på policen forbliver uændret.

Hvordan er de dækket?
De er dækket på indboforsikringen i forhold til de ejendele, de medbringer, eller erhverver i Danmark under opholdet, samt på den private ansvarsforsikring.

Er der medbragt en hund, så dækkes denne via indboforsikringen med den lovpligtige ansvarsforsikring. Det er ikke et krav, at du som kunde har tegnet en hundeansvarsforsikring.

Det skal du gøre, hvis du har ukrainske flygtninge boende
Giv os blot et kald, eller send os en mail, hvor du informerer os om, at du har åbnet dit hjem. Så bliver det noteret på forsikringen.

Hvis der sker en skade
Hvis der skulle ske en skade, så vil det være dig som kunde, der skal anmelde denne til os. Det vil også være dig der får udbetalt erstatningen, som kan gives videre.

Udvidelse af indboforsikringen er gældende indtil den 01.10.2022.

 

Hvorfor skal du vælge ETU’s indboforsikring

  • 80% af vores opkald bliver besvaret indenfor 20 sekunder
  • Du har mulighed for at få en personlig rådgiver
  • Saml dine forsikringer hos os – spar op til 30%
  • Skræddersy din forsikring efter dine behov

Hos ETU Forsikring går vi op i kundeservice, og vi har fokus på god og personlig forsikringshandel. Når du bliver kunde hos os, har du mulighed for at få en personlig rådgiver – din assurandør. Din private assurandør kan hjælpe og guide dig frem til den rigtige forsikringsløsning, der passer til dine behov og ønsker. Som kunde hos ETU Forsikring får du også flere fordele, og du kan opnå rabat, hvis du vælger at samle dine forsikringer hos os. Du undgår også lange telefonkøer og kan forvente, at dit opkald bliver besvaret indenfor 20 sekunder.

 

 

 

Indboforsikring

 

Hvad dækker ETU’s indboforsikring?

 

Din indboforsikring samler indbo-, ansvar-, og retshjælpsforsikring i en forsikring, og du kan vælge at udvide dækningen med tilvalg. Som udgangspunkt dækker vores forsikring brand, tyveri, hærværk, færdselsuheld, udstrømning af væsker, stormskader, køle- dybfrostskader, ansvar og retshjælp. En indboforsikring er vigtig at have, ellers kan du ikke få erstatning, når uheldet er ude. Du ved aldrig, om du pludselig står i den situation, at din ejendom bliver ubrugelig eller alt dit indbo bliver beskadiget. Og det samme gælder, hvis du f.eks. er så uheldig at beskadige andres ting. Vi hjælper dig, så du kan få den erstatning, du er berettiget til.

I din police på Mit ETU kan du mere præcist se, hvilke dækninger din indboforsikring har. Vi har lavet et nemt og overskueligt skema, der i detaljer viser, hvilke dækninger der er omfattet.

 
Dine fordele som kunde ved ETU


Som kunde hos ETU Forsikring får du flere fordele, og du kan opnå rabat, hvis du vælger at samle dine forsikringer hos os. Med en ETU Hjem- eller HusTotal-ordning samler du dine forsikringer og opnår kontante rabatter, som er gældende så længe, forsikringerne er i kraft.

Som noget helt unikt tilbyder vi også månedsbetaling, hvor du med overkommelige rater kan betale løbende, uden at det koster ekstra.

 

Derfor er det vigtigt med en indboforsikring


Din indboforsikring hjælper dig, hvis dine ting bliver stjålet og eller skadet. Du kan f.eks. være så uheldig at få stjålet cyklen eller få indbrud i dit hjem, hvor dine værdigenstande bliver taget fra dig. Det er her, vores indboforsikring kommer i spil, og som udgangspunkt omfatter den alle i husstanden. En indboforsikring er ikke lovpligtig, men det er en rigtig god ting at anskaffe. Den giver dig tryghed i de ting, du har investeret i gennem livet.

Hvad er forskellen på en hus- og indboforsikring?


Mange er forvirret over forskellen på en indbo- og husforsikring. Dækker de ikke det samme? Og svaret er nej. Generelt kan man sige, at en husforsikring dækker selve huset og det, der sidder fast i og på huset. En indboforsikring dækker alt det løse.

Hvis du tager dit hus og vender det på hovedet, er alt det, der falder ud af huset som udgangspunkt omfattet af indboforsikringen. Det giver ret god mening, ik? Det er altid en god idé at læse din police igennem, da den indeholder alle detaljer og betingelser, som er gældende for netop din forsikring. Din police finder du på Mit ETU, hvor du kan se en oversigt over dine køb af forsikringer.

 

 

Sådan kommer du i gang med din indboforsikring


Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din indboforsikring. 

Vi vil meget gerne hjælpe dig, så du får skræddersyet den indboforsikring, der passer bedst til dit hjem. Du skal føle dig tryg og godt dækket ind, hvis der sker en skade eller andet. Hvis du på noget tidspunkt er i tvivl om dit valg af forsikringer, så kontakt os endelig. Vi værner om vores kunder og vil gerne hjælpe dig med alle de spørgsmål, som du gerne vil have svar på.

Som forsikringskunde hos os, får du din egen side Mit ETU, hvor du hurtigt får et overblik over dine forsikringer. 


 

 Har du også tænkt på?

 

ULYKKESFORSIKRING
Vil du have økonomisk sikkerhed i tilfælde af ulykke.
Læs mere om vores ulykkesforsikring
HUSFORSIKRING
Få rabat på ejerskifteforsikring sammen med en husforsikring.
Læs mere om vores husforsikring
BILFORSIKRING
Bliv godt kørende med vores bilforsikring og få en god og omfattende dækning med fri km.
Læs mere om vores bilforsikring
Ring 74 72 86 00
Har du brug for hjælp? - Vi er klar til at vejlede dig.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret og vær den første til at modtage tilbud, tips og nyheder.