PrivatErhverv

PrivatErhverv
RING TIL OS: 74 72 86 00
0
Indboforsikring
 

Din indboforsikring hos ETU

Med en indboforsikring hos os er både du, dine ting og din husstand godt sikret.

Med en indboforsikring får hele familien en tryg hverdag – både børn, unge og voksne. Den samler en lang række af de vigtigste dækninger i én forsikring. Med en indboforsikring passer du godt på de ting, der er vigtige for dig. Forsikringen omfatter familiens indbo som f.eks. møbler, computere, tøj, smykker, osv., og dækker alle husstandens medlemmer, inkl. børn under 21 år, som er flyttet hjemmefra og bor alene.

Vil du kontaktes? 

Er du interesseret i et godt tilbud, kontakter vi dig gerne. Udfyld blot nedenstående formular og vi kontakter dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til os på 74 72 86 00.


Beregn pris
Nysgerrig på, hvad en indboforsikring vil koste? Klik her og beregn din pris
 
Populær
Guld
Indbo
Elskade
ID-sikring
Privat ansvar
Retshjælp
Psykologisk krisehjælp
Udeboende børn op til 21 år
Hjælp til flykompensation
Elektronikforsikring
Pludselig skade
Indbo selvrisiko: 2.495,-
Elektronik selvrisiko: 1.000,-
Pludselig skade selvrisiko: 2.000,-
Sølv
Indbo
Elskade
ID-sikring
Privat ansvar
Retshjælp
Psykologisk krisehjælp
Udeboende børn op til 21 år
Hjælp til flykompensation
Elektronikforsikring
Indbo selvrisiko: 2.495,-
Elektronik selvrisiko: 1.000,-
Bronze
Indbo
Elskade
ID-sikring
Privat ansvar
Retshjælp
Psykologisk krisehjælp
Udeboende børn op til 21 år
Hjælp til flykompensation
Indbo selvrisiko: 2.495,-
 
Dækning
Basis
Ansvar
Standard cykeldækning
Retshjælpsforsikring
Flykompensation
Dit indbo
Psykologisk hjælp ved kriser
ID sikring
El-skade
Udeboende børn (op til 21 år)
Tilvalg
Elektronikforsikring
Pludselig skade
ATV/crosser
Golfforsikring "hole in one"
Småbåde og windsurfer
Glas og kumme
Udvidet cykel kasko
Hvorfor skal du vælge ETU’s indboforsikring
80% af vores opkald bliver besvaret indenfor 20 sekunder
Du har mulighed for at få en personlig rådgiver
Vi er altid klar til at lytte til dig og dine behov
Du får hurtig og effektiv skadehjælp
Saml dine forsikringer hos os - spar op til 23%

Hos ETU Forsikring går vi op i kundeservice, og vi har fokus på god og personlig forsikringshandel. Når du bliver kunde hos os, har du mulighed for at få en personlig rådgiver. Din personlige rådgiver kan hjælpe og guide dig frem til den rigtige forsikringsløsning, der passer til dine behov og ønsker. Som kunde hos ETU Forsikring får du også flere fordele, og du kan opnå rabat, hvis du vælger at samle dine forsikringer hos os. Du undgår også lange telefonkøer og kan forvente, at dit opkald bliver besvaret indenfor 20 sekunder.

Hvad dækker ETU’s indboforsikring?
Hvad dækker ETU’s indboforsikring?

Din indboforsikring samler indbo-, ansvar-, og retshjælpsforsikring i en forsikring, og du kan vælge at udvide dækningen med tilvalg. Som udgangspunkt dækker vores forsikring brand, tyveri, hærværk, færdselsuheld, udstrømning af væsker, stormskader, køle- dybfrostskader, ansvar og retshjælp. En indboforsikring er vigtig at have, ellers kan du ikke få erstatning, når uheldet er ude. Du ved aldrig, om du pludselig står i den situation, at din ejendom bliver ubrugelig eller alt dit indbo bliver beskadiget. Og det samme gælder, hvis du f.eks. er så uheldig at beskadige andres ting. Vi hjælper dig, så du kan få den erstatning, du er berettiget til.

I din police på Mit ETU kan du mere præcist se, hvilke dækninger din indboforsikring har. Vi har lavet et nemt og overskueligt skema, der i detaljer viser, hvilke dækninger, der er omfattet.

Derfor er det vigtigt med en indboforsikring

Din indboforsikring hjælper dig, hvis dine ting bliver stjålet og eller skadet. Du kan f.eks. være så uheldig at få stjålet cyklen eller få indbrud i dit hjem, hvor dine værdigenstande bliver taget fra dig. Det er her, vores indboforsikring kommer i spil, og som udgangspunkt omfatter den alle i husstanden. En indboforsikring er ikke lovpligtig, men det er en rigtig god ting at anskaffe. Den giver dig tryghed i de ting, du har investeret i gennem livet.

Hvad er forskellen på en hus- og indboforsikring?

Mange er forvirret over forskellen på en indbo- og husforsikring. Dækker de ikke det samme? Og svaret er nej. Generelt kan man sige, at en husforsikring dækker selve huset og det, der sidder fast i og på huset. En indboforsikring dækker alt det løse.

Hvis du tager dit hus og vender det på hovedet, er alt det, der falder ud af huset som udgangspunkt omfattet af indboforsikringen. Det giver ret god mening, ik? Det er altid en god idé at læse din police igennem, da den indeholder alle detaljer og betingelser, som er gældende for netop din forsikring. Din police finder du på Mit ETU, hvor du kan se en oversigt over dine køb af forsikringer.

Sådan kommer du i gang med din indboforsikring

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din indboforsikring. 

Vi vil meget gerne hjælpe dig, så du får skræddersyet den indboforsikring, der passer bedst til dit hjem. Du skal føle dig tryg og godt dækket ind, hvis der sker en skade eller andet. Hvis du på noget tidspunkt er i tvivl om dit valg af forsikringer, så kontakt os endelig. Vi værner om vores kunder og vil gerne hjælpe dig med alle de spørgsmål, som du gerne vil have svar på.

Som forsikringskunde hos os, får du din egen side Mit ETU, hvor du hurtigt får et overblik over dine forsikringer. 


 
Spørgsmål & svar
Hvordan anmelder jeg en skade?

Hvis uheldet er ude, kan du anmelde din skade online døgnet rundt eller ringe til os mandag-torsdag mellem 9-16 og fredag 9-14.15 på 74 72 86 00. Du anmelder en skade ved at logge på Mit ETU med dit NemID. På Mit ETU kan du vedhæfte dokumenter samt følge status på din skade.

Du kan også anmelde en skade ved at klikke på ’anmeld skade’ i menuen øverst på siden eller klik på anmeld skade knappen øverst i højre side.

Hvad betyder pludselig skade?

En pludselig skade defineres som en skade, der sker hvor både skadesårsag og skadens virkning er øjeblikkelig og uventet. Årsag og virkning skal ske samtidig og ikke over et tidsrum.

Bemærk at det er en tilvalgsdækning på din indboforsikring.

Gør det nogen forskel, hvis jeg har alarm installeret i mit hjem?

Hvis du har en alarm med tilkobling til døgnbemandet vagtcentral og alarmen har været tilsluttet på gerningstidspunktet, betaler du ikke selvrisiko.

Hvad er en glas/kumme dækning?

En glas/kumme forsikring dækker f.eks. hvis en rude, dit toilet eller en håndvask går i stykker ved en pludselig skade.

Hvor længe er mine børn dækket under min indboforsikring?

Har du hjemmeboende børn, er de dækket under indboforsikringen uanset alder. Flytter de hjemmefra, er de dækket under din indboforsikring, indtil de fylder 21 år, såfremt de bor alene.

Jeg er flyttet, skal jeg foretage mig noget?

Er du flyttet, skal du huske at melde adresseændring på Borger.dk, så får vi automatisk besked. En ny adresse betyder, at prisen på dine forsikringer kan ændre sig.

 
Betingelser & produktinformation
Betingelser - Indboforsikring
Betingelser - Retshjælp
Betingelser - ID-sikring
Produktinformation (IPID)
Har du også tænkt på?
Bilforsikring
Bil
Husforsikring
Hus
Ulykkesforsikring
Ulykke
Fritidshusforsikring
Fritidshus
Hundeforsikring
Hund
Boligejerskifteforsikring
Boligejerskifte
Rejseforsikring
Rejse