PrivatErhverv

PrivatErhverv
RING TIL OS: 74 72 86 00
0
Det kræver en familie
at forsikre en familie.
Når du er kunde hos ETU Forsikring, er du en del af familien. ETU er et familieejet forsikringsselskab, og her i familien passer vi godt på hinanden.
Vi forsikrer dig for, at du er forsikret bedst.

Vi er et af Danmarks yngste forsikringsselskaber, som tilbyder privat- og erhvervsforsikringer i hele Danmark. Vi sælger forsikringer til kunder, der har behov for en god kundeoplevelse, og som værdsætter den personlige kontakt.


Vi har draget omsorg for vores kunder siden 2007.

Vi tager os tiden til at forstå din livssituation og sørger for, at din personlige vej ud i livet er forsikret til din fordel. Ring til os og fortæl, hvad dine behov er – så har vi løsningen.

Stil dig selv spørgsmålet: Hvad gør dig lykkelig - og ring så til os. For hos ETU passer vi på det, der betyder allermest for dig: familien, børnene, hjemmet og din virksomhed - ja, selv dine kæledyr og dine fritidsinteresser.

ETU er et familieejet forsikringsselskab og familier, de passer på hinanden. Det er i den ånd, vi siden 2007 har draget omsorg for vores kunder. Vi lytter til dig og sørger for, at din personlige vej ud i livet er forsikret til din fordel.


Velkommen til familien - her er dine fordele

Det skal kunne betale sig at være kunde hos os - derfor tilbyder vi en række gode fordele.

 • Personlig kontakt ligger os på sinde
  Vi går op i den personlige kontakt - derfor kan du altid komme i kontakt med din rådgiver.

 • Ingen lange telefonkøer
  Dit opkald bliver besvaret indenfor 20 sekunder.

 • Saml dine forsikringer og få rabat
  Du sparer op til 30%, hvis du samler dine forsikringer hos os. Læs mere om samlerabat her.

 • Hvis skaden sker
  Vi tilbyder hurtig og effektiv skadehjælp, hvis uheldet er ude.

 • Månedsbetaling 
  Månedsbetaling er en unik fordel, der giver dig mulighed for at betale forsikringen i overkommelige rater, uden at det koster dig ekstra, hvis du er Totalkunde hos os. 

Vi støtter lokale aktiviteter

ETU Forsikring A/S støtter en lang række foreninger, klubber og lokale aktiviteter. Vi synes, det er naturligt, at vi i vores markedsføring også bidrager til at fastholde aktiviteter ude i lokalsamfundene. På den måde kan vi være med til at støtte dér, hvor kunderne har deres daglige aktiviteter i form af sport og forskellige andre fritidsinteresser.