PrivatErhverv

PrivatErhverv
RING TIL OS: 74 72 86 00
0
Få tryghed med vores forsikringer
Det er vigtigt at være godt forsikret. Lad os hjælpe dig, hvis uheldet er ude. Få økonomisk hjælp og undgå at stå alene med en stor regning, hvis skaden sker. Se hvilke, forsikringer vi tilbyder ved at klikke på de nedenstående kategorier.

Se forsikringer - vælg en kategori


 

Saml dine forsikringer og få Totalkunderabat

Samler du dine forsikringer, og bliver Totalkunde, får du del i en attraktiv rabatordning. Samtidig bevarer du overblikket over din samlede forsikringsløsning. Læs mere om hvordan du får rabat her.

Vi gør det nemt at skifte forsikringsselskab

Hvis du vælger at flytte dine forsikringer over til os, skal du ikke bekymre dig om alt det praktiske såsom opsigelse, afregning osv. - det klarer vi. Vi sørger også for, at du ikke kommer til at stå uden dækning.

Kontakt os for at høre om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud.

 Vi forsikrer dig for, at du er forsikret bedst - få et gratis forsikringstjek

Selvfølgelig er vores priser konkurrencedygtige. Det er selvsagt. Samtidig tager vi os tiden til at forstå din livssituation, og sørger for, at din vej ud i livet er forsikret til din fordel. Når du er kunde hos ETU, er du en del af familien. ETU er et familieejet forsikringsselskab, og her i familien passer vi godt på hinanden.

Hvis din livssituation ændrer sig, er det vigtigt, at dine forsikringer følger dit behov. Har du brug for en gennemgang af dine forsikringer? Bestil et gratis og uforpligtende forsikringstjek.

   

Klar det meste online 

Forsikringer skal være let. Vi gør det lettere med online selvbetjening.
På Mit ETU kan du, når det passer dig, bl.a. se en oversigt over dine forsikringer, acceptere forsikringstilbud, anmelde og se status på skader og se dine aktuelle forsikringspolicer. Log på Mit ETUFå hjælp når skaden er sket

Hvis uheldet er ude, kan du hurtigt og nemt anmelde en skade til os. Dette kan du gøre ved at tage direkte kontakt til os eller anmelde en skade online.