Privat Erhverv
Se alle forsikringer
Anmeld skade
Kundeservice
Din rådgiver
ETU veteranløb 2022

Samarbejdspartnere
Kontakt
Vejhjælp

Om ETU
Nyheder
Forsikringstjek
Job
Svindelpolitik
Persondatapolitik
Forbehold

Særligt for dyrlæger
e-Boks
Trustpilot
Finansielle informationer
NemKonto
Afgifter
Gebyrer og indeksregulering
Klage
Retshjælp
Privat Erhverv

Forsikringer

Det er vigtigt at være godt forsikret. Lad os hjælpe dig, hvis uheldet er ude. Få økonomisk hjælp og undgå at stå alene med en stor regning, hvis skaden sker. Se hvilke forsikringer vi tilbyder ved at klikke på de forskellige kategorier. Saml dine forsikringer og få rabat

Samler du dine forsikringer, og bliver Totalkunde, får du del i en attraktiv rabatordning. Samtidig bevarer du overblikket over din samlede forsikringsløsning.

>  Kontakt os for at høre om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud.Vi gør det nemt at skifte forsikringsselskab 

Hvis du vælger at flytte dine forsikringer over til os, skal du ikke bekymre dig om alt det praktiske så som opsigelse, afregning osv. - det klare vi. Vi sørger også for, at du aldrig kommer til at stå uden dækning.  Få et gratis forsikringstjek

Hvis din livssituation ændrer sig, er det vigtigt, at dine forsikringer følger dit behov. Har du brug for en gennemgang af dine forsikringer? Bestil et gratis og uforpligtende forsikringstjek. Gælder også hvis ikke du er kunde hos os i forvejen.

 Klar det meste online 

Forsikringer skal være let. Vi gør det lettere med online selvbetjening.
På Mit ETU kan du, når det passer dig, bl.a. se en oversigt over dine forsikringer, acceptere forsikringstilbud, anmelde og se status på skader og dine aktuelle forsikringspolicer.

 Få hjælp når skaden er sket

Hvis uheldet er ude, kan du hurtigt og nemt anmelde en skade til os. Dette kan du gøre ved at tage direkte kontakt til os eller anmelde en skade online. 

 

 

Ring 74 72 86 00
Har du brug for hjælp? - Vi er klar til at vejlede dig.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret og vær den første til at modtage tilbud, tips og nyheder.