PrivatErhverv

PrivatErhverv
RING TIL OS: 74 72 86 00
0

Er du opdrætter?

Uanset om det drejer sig om stue opdræt eller erhvervsopdræt, kan du blive ETU opdrætter. Som ETU opdrætter får du del i de mange fordele, som sikrer dig og dine hvalpe/killinger bedst muligt.

Vi skræddersyer en løsning, specielt til dig, så vi sikrer, at du får dækket de nødvendige behov og ikke overforsikrer dig unødvendigt.

Vi tilbyder dig bl.a.:

  • Avlsdækning
  • Dækning for skjulte fejl og mangler
  • Dækning for kejsersnit og fødselshjælp
  • Sygeforsikring af hvalpe/killinger til de er 8 uger
  • Hvalpe/killing pakker med 3 måneders gratis sygeforsikring til ny ejer
  • En personlig konsulent til hjælp og rådgivning
Hvorfor er det vigtigt, at du som opdrætter dækker dig rigtigt ind?

Hvis du som opdrætter ikke er dækket ordentligt ind, når du sælger hvalpe af eget opdræt, tager du en økonomisk stor risiko. Du kan bl.a. risikere at skulle dække ny ejers dyrlægeregninger eller betale hvalpens/killingens købspris tilbage.

Du kan også risikere, at der efter noget tid dukker en sygdom eller et symptom op, som hverken du eller dyrlægen har set ved hvalpen/killingen. Her er du som sælger af hvalpen/killingen, ifølge købeloven, forpligtiget til at yde en vis form for kompensation eller erstatning til køberen for skjulte fejl. Her hjælper vi dig også, hvis skaden er dækningsberettiget.
Du kan også risikere, at din hund eller kat ender i akut kejsersnit en lørdag aften og du står med en stor regning.

Hvad er jeres hvalpe/killingepakker med gratis forsikring?
Hvad er jeres hvalpe/killingepakker med gratis forsikring?

Som ETU opdrætter sender du dine hvalpe/killinger afsted med 3 måneders gratis sygeforsikring hos ETU. Der er tale om produktet Sølv udvidet som gør, at hvalpen er dækket ind mod sygdom og skade, samt tandbehandling og arvelige ledsygdomme. Du sikrer her både ny ejer og dig selv mod økonomiske uforudsigeligheder de første 3 måneder, hvor der hurtigt kan opstå situationer, hvor en ny hunde-/katteejer kan blive usikker og kontakte en dyrlæge.

Du kan også sende hvalpen/killingen afsted med ro i sindet, og vide at en eventuel ny ejer ikke fravælger at besøge en dyrlæge hvis de er usikre på om det er nødvendigt, af økonomiske årsager.
Den nye ejer har herefter mulighed for at fortsætte forsikringen hvis det er ønsket. De vil her få 10% rabat på forsikringen det første år, da de har købt hvalpen/killingen ved dig.

Skal jeg være medlem af en klub for at blive ETU opdrætter?

Det korte svar er nej. Vi tilbyder vores ETU opdrætter til alle opdrættere, hvis ansøgning bliver accepteret.
For at høre nærmere om vores retningslinjer kontakt da vores salgsafdeling på:

Dog anbefaler vi altid, at du som opdrætter er medlem af en klub, da det giver eventuelle købere en større sikkerhed i forhold til, at der her vil være nogle krav og retningslinjer som garanteres overholdt.
Det kan være Dansk Retriever Klub eller Den Danske Hundeforening, som vi samarbejder med.

Hvordan kommer jeg i gang?

Hvis du kunne tænke dig at blive ETU opdrætter, eller bare gerne vil høre nærmere om konceptet, kan du enten ringe eller sende en mail til vores salgsafdeling, som her vil give dig den relevante information. 

Du vil få adgang til vores opdrætterside, hvor du selv taster hvalpen/killingen ind. Du vil få tilsendt rabatkuponer til de nye ejere, samt brochurer på forsikring, du kan vælge at give nye ejere med.

Kontakt
Har du spørgsmål? Så kontakt os

Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have. Kontakt vores salgsafdeling på: