PrivatErhverv

PrivatErhverv
RING TIL OS: 74 72 86 00
0
Fritidshusforsikring
 

Din fritidshus-forsikring hos ETU

En investering i både din fritid og fremtid.

Sommer- og fritidshuse er noget af det bedste ved Danmark. Selvom du ikke bor der hele året rundt, er det ikke desto mindre vigtigt, at du har de rigtige forsikringer. 

Med en fritidshusforsikring hos ETU skal du ikke bekymre dig om skader på dit hus. Ej heller i de perioder, hvor huset står ubenyttet hen. Vi dækker dit sommer-/fritidshus ved f.eks. brand, storm, skybrud og lynnedslag.  

Du kan endvidere tilpasse og skræddersy din fritidshusforsikring, så du får nøjagtig de dækninger, du ønsker i form af tilvalgsdækninger.

Som en ekstra service er din garage, carport eller udhus på op til 75 kvadratmeter medforsikret.

Vil du kontaktes? 

Er du interesseret i et godt tilbud, kontakter vi dig gerne. Udfyld blot nedenstående formular og vi kontakter dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til os på 74 72 86 00.


Beregn pris
Nysgerrig på, hvad en fritidshusforsikring vil koste? Klik her og beregn din pris
 
Populær
Guld
Bygningsbrand
Retshjælp
Anden bygningsbeskadigelse
Insekt og svamp
Indbo
Skjulte rør og kabler
Din selvrisiko: 2.700,-
Sølv
Bygningsbrand
Retshjælp
Anden bygningsbeskadigelse
Insekt og svamp
Indbo
Din selvrisiko: 2.700,-
Bronze
Bygningsbrand
Retshjælp
Anden bygningsbeskadigelse
Din selvrisiko: 2.700,-
 
Dækning
Basis
Brand
Tilvalg
Anden bygningsbeskadigelse
Stikledninger
Udvidet rørskade
Svamp/insekt
Indbo
El-skade
Hvorfor skal du vælge ETU Forsikring?
80% af vores opkald bliver besvaret indenfor 20 sekunder
Du har mulighed for at få en personlig rådgiver
Vi er altid klar til at lytte til dig og dine behov
Du får hurtig og effektiv skadehjælp
Saml dine forsikringer hos os - spar op til 23%

Hos ETU Forsikring går vi op i kundeservice, og vi har fokus på god og personlig forsikringshandel. Når du bliver kunde hos os, har du mulighed for at få en personlig rådgiver. Din personlige rådgiver kan hjælpe og guide dig frem til den rigtige forsikringsløsning, der passer til dine behov og ønsker. Som kunde hos ETU Forsikring får du også flere fordele, og du kan opnå rabat, hvis du vælger at samle dine forsikringer hos os. Du undgår også lange telefonkøer og kan forvente, at dit opkald bliver besvaret indenfor 20 sekunder.

Hvad dækker din fritidshusforsikring?
Hvad dækker din fritidshusforsikring?

Med en fritidshusforsikring er selve bygningen på dit fritidshus dækket, ligesom faste installationer og bygningstilbehør, gulvbelægninger, murede hegn, nedgravede svømmebassiner, antenner, flagstænger og haveskulpturer.

Derudover er dit haveanlæg, træbygninger samt plankeværker og stakitter, som er opført og fastgjort på muret eller støbt sokkel eller sokkelsten, også dækket samt anlæg til brandmæssig sikring og civilforsvarsmateriel. Alt kort sagt bliver det, du har forsikret på og omkring bygningen, dækket for deres fulde værdi som nye, medmindre der står andet i din police.

Hvis du også gerne vil sikre dit indbo som møbler i huset, kan du udvide din fritidshusforsikring med en tilkøbsforsikring. Der er mulighed for at vælge flere tilvalgsforsikringer, så du føler dig helt sikker.

Er garager eller udhuse også dækket?

Ja, det er også med i grunddækningen på din fritidshusforsikring hos os. Som en ekstra service har vi sørget for, at din carport, garage eller dit udhus er medforsikret - så længe de er 75 kvm eller mindre.

Derfor er det vigtigt med en fritidshusforsikring

Uanset om du har et moderne fritidshus, der er indrettet med masser af luksus, eller du har valgt at investere i et ældre sommerhus eller i mormors gamle kolonihavehus, er det vigtigt med en fritidshusforsikring, så du kan slappe af og nyde dit fritidshus.

Med en fritidshusforsikring er du dækket godt ind, uanset hvilken hustype du vælger, og vi sørger for, at du er sikret økonomisk, hvis der skulle opstå brand i huset, eller det får alvorlige skader efter en storm, et lynnedslag eller skybrud. For uheldet kan jo være ude, også når du ikke selv er der.

Det giver ekstra tryghed at vide, at du ved hjælp af tilkøbte tilvalgsdækninger også er forsikret mod andre former for skader på bygningen. Eksempelvis hvis der har været indbrud, eller der opstår el- og rørskader eller svamp. På den måde er det ikke kun selve bygningen og det omkring, du forsikrer, men også andre skader og uheld. Vil du også sikre dit indbo, kan du vælge at tilkøbe ekstra forsikring på indboet.

Hvad med husejeransvar?
Hvad med husejeransvar?

Selvom det at have et fritidshus ofte er lig med afslapning, ro og ferier, så følger der også et ansvar med, når du ejer et fritidshus.

Derfor er det en god idé at tegne en tilvalgsdækning på husejeransvar til din fritidshusforsikring. Om vinteren er det nemlig dit ansvar at sørge for, at sneen er ryddet foran din grund, så de forbipasserende ikke falder og kommer til skade. Det er f.eks. også dit ansvar at dække skader på personer uden for din husstand eller deres ejendele, hvis skaderne er forårsaget af noget fra dit hjem. Det kan være, at en af dine tagsten er blæst over på naboens grund og har ødelagt deres bord - så ved at tilkøbe ekstra dækning på husejeransvar er du dækket godt ind med din fritidshusforsikring.

Sådan kommer du i gang med din fritidshusforsikring

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din fritidshusforsikring. 

Vi vil meget gerne hjælpe dig, så du får skræddersyet den fritidshusforsikring, der passer bedst til dit hjem. Du skal føle dig tryg og godt dækket ind, hvis der sker en skade eller andet. Hvis du på noget tidspunkt er i tvivl om dit valg af forsikringer, så kontakt os endelig. Vi værner om vores kunder og vil gerne hjælpe dig med alle de spørgsmål, som du gerne vil have svar på.

Som forsikringskunde hos os, får du din egen side Mit ETU, hvor du hurtigt får et overblik over dine forsikringer. 


 
Spørgsmål & svar
Jeg har et sommerhus i udlandet, kan I forsikre det?

Vi kan forsikre fritidshuse i hele Danmark samt Sverige.

Kan I forsikre mit kolonihavehus?

Ja, vi forsikrer også kolonihavehuse. Kontakt os og få et godt tilbud! 

Er mit indbo i fritidshuset dækket?

I vores fritidshusforsikring er der en standard indboforsikring som dækker indbo med en sum på op til kr. 271.000,-

 
Betingelser & produktinformation
Betingelser - Fritidshus (FRI-01)
Betingelser - Fritidshus (FRI-02)
Betingelser - Retshjælp (RETSHJÆLP-01)
Produktinformation (IPID)
Har du også tænkt på?
Bilforsikring
Bil
Husforsikring
Hus
Indboforsikring
Indbo
Ulykkesforsikring
Ulykke
Hundeforsikring
Hund
Boligejerskifteforsikring
Boligejerskifte
Bådforsikring
Båd
Campingvognsforsikring
Campingvogn