Privat Erhverv
Se alle forsikringer
Anmeld skade
Kundeservice
Din rådgiver
ETU veteranløb 2022

Samarbejdspartnere
Kontakt
Vejhjælp

Om ETU
Nyheder
Forsikringstjek
Job
Svindelpolitik
Persondatapolitik
Forbehold

Særligt for dyrlæger
e-Boks
Trustpilot
Finansielle informationer
NemKonto
Afgifter
Gebyrer og indeksregulering
Klage
Retshjælp
Privat Erhverv
Veteranbilforsikring
Passer du på den gamle kærlighed?

Din veteranbilforsikring hos ETU forsikring


En veteranbil bliver ofte kun benyttet ved ganske særlige lejligheder som f.eks. udstillinger, veteranbil-arrangementer eller en søndagstur i høj sol. Bilen bliver passet, plejet og kælet for - næsten, som var den et medlem af familien.

Prisen på en veteranbilforsikring fastsætter vi efter bilens handelsværdi og på baggrund af, at ejere af veteranbiler passer ekstra godt på deres bil.

Veteranbilklub

Som medlem af en af vores veteranbilklubber har du mulighed for at tegne en veteranbilforsikring af dit køretøj via. klubben og opnå ekstra gode klubfordele.

Klubfordele

 • Helårlig kørsel
 • Selvrisiko v/ansvarsforsikring kr. 0,-
 • Selvrisiko v/kaskoforsikring kr. 500,-
 • Flåderabat gives med 25%, hvis der tegnes flere køretøjer med kaskoforsikring
 • Vejhjælp er inkluderet

Er du ikke medlem af en veteranklub - så klarer vi også det.

Såfremt du har spørgsmål så udfyld blot nedenstående formular og vi kontakter dig så hurtigt som muligt. Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til os på 74 72 86 00.


 

Få op til 30% i samlerabat

Samler du dine forsikringer hos os, får du del i en attraktiv rabatordning. Samtidig bevarer du overblikket over din samlede forsikringsløsning.

Hvorfor skal du vælge ETU’s veteranbilforsikring?

 • 80% af vores opkald bliver besvaret indenfor 20 sekunder
 • Du har mulighed for at få en personlig rådgiver
 • Saml dine forsikringer hos os – spar op til 30%
 • Skræddersy din forsikring efter dine behov

Hos ETU Forsikring går vi op i kundeservice, og vi har fokus på god og personlig forsikringshandel. Når du bliver kunde hos os, har du mulighed for at få en personlig rådgiver – din assurandør. Din private assurandør kan hjælpe og guide dig frem til den rigtige forsikringsløsning, der passer til dine behov og ønsker. Som kunde hos ETU Forsikring får du også flere fordele, og du kan opnå rabat, hvis du vælger at samle dine forsikringer hos os. Du undgår også lange telefonkøer og kan forvente, at dit opkald bliver besvaret indenfor 20 sekunder.

 

veteranbilforsikring

Hvad dækker din veteranbilforsikring?


Vidste du, at for at din bil kan kvalificeres som en veteranbil, skal den være 30 år eller mere? Og med den høje alder er det ekstra godt med en forsikring, hvis uheldet skulle være ude. Med ETU’s veteranbilforsikring er du godt kørende. For vi ved, at gammel kærlighed ikke ruster, og jo mere du passer på din veteranbil, jo mere kan du nyde din passion og investering. Specielt når du så også ved, at du er dækket godt ind, hvis der skulle ske noget.

Er skaden sket, får du den nødvendige økonomiske dækning med en veteranbilforsikring hos os, og som udgangspunkt godkender vi disse reparationer:

 • Elektronisk tænding og et rustfrit udstødningssystem, når det modsvarer det originale.
 • Opgradering af tromlebremser til skivebremser foran på bilen, hvis det er en synsgodkendt ombygning og ikke deciderede sportsbremser.
 • En anden farve på køretøjet end den originale, hvis det er en standard klar lak.
 • En anden radio (headunit) i bilen og udskiftning af højtalere bag det originale højtalergitter.

Du skal være opmærksom på, at hvis du sætter dit eget præg på bilen i form af andre dæk og fælge, vil de ikke være dækket af din veteranbilforsikring.

Du bliver selvfølgelig også sikret, hvis dit køretøj bliver stjålet, eller du pludselig står i en situation, hvor du har brug for vejhjælp.

Hvis du har brug for rådgivning omkring din forsikring og dit køretøj, står din assurandør til rådighed. Vores assurandører er specialister og har mange års erfaring med at hjælpe vores kunder og vurdere, hvilke forsikringer der passer til den enkeltes behov. Når du har valgt din veteranbilforsikring, vil du som udgangspunkt altid kunne komme i kontakt med selv samme assurandør, som du indgik aftalen med.


Er du ikke medlem af en veteranbilklub?


Så bare rolig. Vi sørger for at hjælpe dig med og finde den rette klub, så du kan få alle de gode rabatter og veteranbilforsikringer, de andre veteranbilsejere også nyder af.


Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg tegner en veteranbilforsikring?


For at din bil kan forsikres som original veteran, vintage eller klassisk, skal den være i original
stand som ved første registrering. Det er et krav, at din bil fremstår som ved første registrering.

Det kan være svært at skaffe originale reservedele eller reservedele med samme specifikationer som de originale. Derfor behøver alle bolte og møtrikker ikke at være originale, når du tegner en veteranbilforsikring hos ETU Forsikring.

Vi ser heller ikke problemer i enkelte små ændringer, som ikke giver køretøjet væsentligt ændrede køreegenskaber eller gør, at det i det store hele kommer til at se anderledes ud end det 100 % originale.


Hvornår må jeg bruge min veteranbil?


Når du tegner en veteranbilforsikring hos os, og din bil er registreret som veteranbil, må bilen kun bruges lejlighedsvis og have max. 6.000 km. pr. kørselsperiode. Som udgangspunkt kan du bruge din veteranbil til hyggeture, klubmøder, træf, udstilling og til feriebrug. Men den må ikke bruges som et hverdagskøretøj f.eks. når du skal frem og tilbage fra dit arbejde, shoppe eller lignende, for så dækker din veteranbilforsikring ikke.

Er Corvette din store bilkærlighed?


ETU Forsikring er gået sammen med Danmarks største og mest aktive klub for Corvette entusiaster, nemlig Club Corvette, der har ca. 700 medlemmer landet over. Her har vi sammensat en veteranbilforsikring til alle Corvette-ejere, der er medlem af klubben, så alle kan være godt kørende.

 

 

Dine fordele som kunde hos ETU forsikring


Som kunde hos ETU forsikring får du flere fordele, og du kan opnå rabat, hvis du vælger at samle dine forsikringer hos os. Med en ETU Hjem- eller HusTotal-ordning samler du dine forsikringer og opnår kontante rabatter, som er gældende, så længe forsikringerne er i kraft.

Som noget helt unikt tilbyder vi også månedsbetaling, hvor du med overkommelige rater kan betale løbende, uden at det koster ekstra.

Derudover tilbyder vi fri kilometer, da vores kørselsmønstre hurtig kan ændre sig, hvis du f.eks. får nyt job, skal til jævnlig kontrol på sygehus eller børnene flytter til storbyen. Hvem tænker så på at tilpasse sin bilforsikring? Hos ETU Forsikring mener vi, det er en selvfølge, at man kan køre efter ens behov – derfor har vi fri kilometer.


Sådan kommer du i gang med din veteranbilforsikring


Vi vil meget gerne hjælpe dig, så du får skræddersyet den veteranbilforsikring, der passer bedst til dit hjem. Du skal føle dig tryg og godt dækket ind, hvis der sker en skade eller andet. Hvis du på noget tidspunkt er i tvivl om dit valg af forsikringer, så kontakt os endelig. Vi værner om vores kunder og vil gerne hjælpe dig med alle de spørgsmål, som du gerne vil have svar på.

Såfremt du har spørgsmål så udfyld blot nedenstående formular og vi kontakter dig så hurtigt som muligt. Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til os på 74 72 86 00.


 

 

 Har du også tænkt på?

 

VETERANMOTORCYKELFORSIKRING
Er du den heldige ejer af en veteranmotorcykel? Få den godt forsikret hos ETU.
Læs mere om veteranmotorcykelforsikring
VETERANKNALLERTFORSIKRING
Passer du godt på den gamle kærlighed? Få den forsikret hos ETU.
Læs mere om veteranknallertforsikring
112 BRANDSLUKKER
Det er et krav at have en brandslukker i sin veteranbil. Hos ETU kan du få rabat!
Få 25% rabat på 112 Brandslukker her
Ring 74 72 86 00
Har du brug for hjælp? - Vi er klar til at vejlede dig.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret og vær den første til at modtage tilbud, tips og nyheder.