PrivatErhverv

PrivatErhverv
RING TIL OS: 74 72 86 00
0
Sælgeransvarsforsikring
 

Din sælgeransvars-forsikring hos ETU

Kom sikkert ud af handlen og undgå bekymringer om krav fra ejeren af din tidligere bolig.

Sælger kan tegne en sælgeransvarsforsikring, i en hushandel, og undgå nogle af de mangelkrav, der kan rettes efter salget. Selvom køber tegner en ejerskifteforsikring, i forbindelse med salget, er der stadig en 10 årig ansvarsperiode, hvor køber kan rette krav mod sælger. Eksempler på dette kan være krav om lovliggørelse af ulovlige stik- og kloakledninger udenfor de forsikrede bygninger, ulovlig bygningsindretning eller byggeforskrifter, som ikke er overholdt.


Vil du kontaktes? 

Er du interesseret i et godt tilbud, kontakter vi dig gerne. Udfyld blot nedenstående formular og vi kontakter dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til os på 74 72 86 00.


Køb forsikring
Kom sikkert ud af din bolighandel. Klik her og køb en sælgeransvarsforsikring
Hvorfor skal du vælge ETU Forsikring?
80% af vores opkald bliver besvaret indenfor 20 sekunder
Du har mulighed for at få en personlig rådgiver
Saml dine forsikringer hos os – spar op til 30%
Vi er altid klar til at lytte til dig og dine behov
Du får hurtig og effektiv skadehjælp

Hos ETU Forsikring går vi op i kundeservice, og vi har fokus på god og personlig forsikringshandel. Når du bliver kunde hos os, har du mulighed for at få en personlig rådgiver. Din personlige rådgiver kan hjælpe og guide dig frem til den rigtige forsikringsløsning, der passer til dine behov og ønsker. Som kunde hos ETU Forsikring får du også flere fordele, og du kan opnå rabat, hvis du vælger at samle dine forsikringer hos os. Du undgår også lange telefonkøer og kan forvente, at dit opkald bliver besvaret indenfor 20 sekunder.

Hvad dækker en sælgeransvarsforsikring?
Hvad dækker en sælgeransvars-forsikring?
Økonomiske krav afgjort ved dom fra køber om ulovlige bygningsindretninger
Økonomiske krav afgjort ved dom fra køber om lovliggørelse af ulovlige stik- og kloakledninger i jorden udenfor de forsikrede bygninger
Sagsomkostninger fastsat ved domstolene ved afgjort dom
Økonomiske krav afgjort ved dom fra køber om forurening af grunden

En sælgeransvarsforsikring dækker sælger mod en del af de fejl og mangler, som falder udenfor huseftersynsordningen ansvarsfritagelse, af dig som sælger. Som sælger kan du f.eks. stadig drages til ansvar for ulovlige bygningsindretninger og påbud om oprensning af forurening af grunden. Også selvom du har tilbudt køber en ejerskifteforsikring, og hvad der ellers følger for at kunne blive ansvarsfri.

Sælgeransvarsforsikringen beskytter dig mod dette 10-årige ansvar, så du undgår disse uforudsete udgifter, til krav, vedrørende ulovlige bygningsindretninger, lovliggørelse af ulovlige stik- og kloakledninger og forurening af grunden, på en for længst solgt bolig.

Hvad koster en sælgeransvarsforsikring?

Præmien for en forsikringsperiode på 10 år er 1.965 kr. Selvrisikoen udgør 10% af skadeudgiften dog min. 10.000 kr.
Udover præmien opkræves:                 


Skadeforsikringsafgift  20,35 kr.
Garantifond bidrag    40,00 kr.
Præmieopkrævning via giro  65,00 kr.
Præmie i alt  2.090,35 kr. 

Sådan får du en sælgeransvarsforsikring
Sådan får du en sælgeransvars-forsikring

Vi har gjort det enkelt og tilbyder, som det eneste forsikringsselskab i Danmark, muligheden for at købe en sælgeransvarsforsikring direkte her på vores hjemmeside. Du skal blot klikke på knappen nedenfor og udfylde formularen for at købe en sælgeransvarsforsikring. Det bliver ikke nemmere! 

Nogen spørgsmål?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi dig gerne med at tilpasse din forsikring, eller oprette en sælgeransvarsforsikring til dig. Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til os på 74 72 86 00.


 
Betingelser & produktinformation
Betingelser - sælgeransvarsforsikring (SAN-01)
Produktinformation (IPID)
Har du også tænkt på?
Bilforsikring
Bil
Husforsikring
Hus
Indboforsikring
Indbo
Ulykkesforsikring
Ulykke
Fritidshusforsikring
Fritidshus
Boligejerskifteforsikring
Boligejerskifte
Nedlagt langbrugsforsikring
Nedlagt landbrug
Rejseforsikring
Rejse