Privat

ETU Forsikring A/S har fokus på personlig betjening

Hos ETU Forsikring A/S vil du opleve et engagement og en service udover det sædvanlige.

Vi går op i den personlige service og den personlige kontakt. Derfor kan du hos os altid komme i kontakt med din assurandør – også efter mødet. Du skal føle dig tryg, når du vælger ETU Forsikring som dit forsikringsselskab.

Desuden skal det kunne betale sig at være kunde hos os - derfor tilbyder vi dig en række fordele som Hjem- eller Hustotalkunde. ​​​​​​​​​​

Kundefordele:

Saml dine forsikringer og få rabat
Hos ETU Forsikring A/S belønner vi de kunder, der samler deres forsikringer hos os.

Med en ETU Hjem- eller HusTotal ordning samler du dine forsikringer og opnår kontante rabatter, som er gældende så længe forsikringerne er i kraft.

Månedsbetaling
Månedsbetaling er en unik fordel, der giver dig mulighed for at betale forsikringen i overkommelige rater, uden at det koster dig ekstra, hvis du er Hjem- eller HusTotalkunde.

Assurandør
Hos ETU Forsikring kan du altid komme i kontakt med den samme assurandør, som du indgik aftalen med.

Fri kilometer
Vi tilbyder fri kilometer, da vores kørselsmønstre hurtig kan ændre sig, hvis du f.eks. får nyt job, skal til jævnlig kontrol på sygehus eller børnene flytter til storbyen. Hvem tænker så på at tilpasse sin bilforsikring? Hos ETU Forsikring mener vi, det er en selvfølge, at man kan køre efter ens behov – derfor har vi fri kilometer!