Privat Erhverv
Se alle forsikringer
Anmeld skade
Kundeservice
Din rådgiver
ETU veteranløb 2022

Samarbejdspartnere
Kontakt
Vejhjælp

Om ETU
Nyheder
Forsikringstjek
Job
Svindelpolitik
Persondatapolitik
Forbehold

Særligt for dyrlæger
e-Boks
Trustpilot
Finansielle informationer
NemKonto
Afgifter
Gebyrer og indeksregulering
Klage
Retshjælp
Privat Erhverv

Hvem er ETU Forsikring A/S

Vi er et af Danmarks yngste forsikringsselskaber. 

Selskabet blev stiftet i 2007 og er et uafhængigt dansk forsikringsselskab, som er medlem af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber.

Vi er et ungt forsikringsselskab, som tilbyder privat- og erhvervsforsikringer i hele Danmark. Vi sælger forsikringer til kunder, der har behov for en god kundeoplevelse, og som værdsætter den personlige kontakt.

Når du som kunde vælger at tegne forsikringer hos ETU Forsikring A/S, vælger du samtidig vores gode service. Både i forbindelse med tegning af forsikringerne, samt når skaden er sket. Vi har den holdning, at det er, når skaden er sket, at vi, som forsikringsselskab skal vise, at du har valgt rigtigt.

Desuden skal det kunne betale sig at være kunde hos os - derfor tilbyder vi dig en række fordele som Hjem- eller Hustotalkunde. ​​​​​​​​​​

Vi gør meget ud af hele tiden at udvikle vores løsninger, så vi kan levere de bedste forsikringer til dig – til konkurrencedygtige priser. Uanset, hvilke dækninger du har brug for – om det er til forsikring af huset, bilen, cyklen eller noget andet – kan vi hjælpe med at skræddersy en løsning, der passer til dig.


Kundefordele


Saml dine forsikringer og få rabat
Hos ETU Forsikring A/S belønner vi de kunder, der samler deres forsikringer hos os.

Med en ETU Hjem- eller HusTotal ordning samler du dine forsikringer og opnår kontante rabatter, som er gældende så længe forsikringerne er i kraft. Læs mere om samlerabat her.

Månedsbetaling
Månedsbetaling er en unik fordel, der giver dig mulighed for at betale forsikringen i overkommelige rater, uden at det koster dig ekstra, hvis du er Hjem- eller HusTotalkunde.

Den personlige kontakt
Vi går op i den personlige service og den personlige kontakt. Derfor kan du hos os altid komme i kontakt med din assurandør – også efter mødet. Du skal føle dig tryg, når du vælger ETU Forsikring som dit forsikringsselskab.

Fri kilometer
Vi tilbyder fri kilometer, da vores kørselsmønstre hurtig kan ændre sig, hvis du f.eks. får nyt job, skal til jævnlig kontrol på sygehus eller børnene flytter til storbyen. Hvem tænker så på at tilpasse sin bilforsikring? Hos ETU Forsikring mener vi, det er en selvfølge, at man kan køre efter ens behov – derfor har vi fri kilometer!


Vi støtter lokale aktiviteter


ETU Forsikring A/S støtter en lang række foreninger, klubber og lokale aktiviteter. Vi synes, det er naturligt, at vi i vores markedsføring også bidrager til at fastholde aktiviteter ude i lokalsamfundene. På den måde kan vi være med til at støtte dér, hvor kunderne har deres daglige aktiviteter i form af sport og forskellige andre fritidsinteresser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde. 

Ring 74 72 86 00
Har du brug for hjælp? - Vi er klar til at vejlede dig.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret og vær den første til at modtage tilbud, tips og nyheder.