Privat Erhverv
Se alle forsikringer
Anmeld skade
Kundeservice
Din rådgiver
Job
ETU veteranløb 2022

Samarbejdspartnere
Kontakt
Vejhjælp

Om ETU
Nyheder
Forsikringstjek
Svindelpolitik
Persondatapolitik
Forbehold

Særligt for dyrlæger
e-Boks
Trustpilot
Finansielle informationer
NemKonto
Afgifter
Gebyrer og indeksregulering
Klage
Retshjælp
Privat Erhverv

Spørgsmål og svar

Få svar på det meste, når det passer dig. Vælg en kategori nedenfor.

Kategorier
Ulykkesforsikring

Jeg har skiftet arbejde, skal I vide besked?

Ja det skal vi, da prisen på din forsikring fastsættes ud fra dit erhverv. Er du kommet til skade og vi ikke har fået besked om ændring af erhverv, vil der kunne være en nedsat erstatning.


Hvad er méngrad?

En méngrad af de fysiske varige gener du får ved et ulykkestilfælde. Det betyder gener, der ikke forsvinder ved behandling og som du derfor må leve med resten af livet.


Hvad er dødsfaldsdækning?

Dødsfaldsdækning er en udbetaling til dine nærmeste hvis du dør som følge af en ulykke. Bemærk dog at det er de færreste, der dør af en ulykke. Dør du som følge af sygdom eller andre lidelser, skal du tegne en livsforsikring for at være dækket.


Dækker min ulykkesforsikring, når jeg dyrker sport?

Ulykkesforsikring dækker hvis du får varige mén efter en ulykke, som sker under almindelig sport som fodbold, håndbold, ridning med videre. Dyrker du f.eks. boksning, karate, motorløb eller lignende har du brug for vores farlig sport dækning.


Hvordan anmelder jeg en skade?

Hvis uheldet er ude, kan du anmelde din skade online døgnet rundt eller ringe til os mandag-torsdag mellem 9-16 og fredag 9-14.15 på 74 72 86 00. Du anmelder en skade ved at logge på Mit ETU med dit NemID. På Mit ETU kan du vedhæfte dokumenter samt følge status på din skade.

Du kan også anmelde en skade ved at klikke på ’anmeld skade’ i menuen øverst på siden eller klik på anmeld skade knappen øverst i højre side.


Ring 74 72 86 00
Har du brug for hjælp? - Vi er klar til at vejlede dig.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret og vær den første til at modtage tilbud, tips og nyheder.