ETU Veteranløb lørdag d. 22 august 2020

ETU Veteranløb er et gratis orienteringsløb/hyggetur i den smukke egn omkring Aabenraa Kommune. Løbet er arrangeret i samarbejde med DVK Aabenraa.
 
Vi mødes klokken 9.00 hos ETU Forsikring, Hærvejen 8, 6230 Rødekro, hvor ETU Forsikring er vært med kaffe og rundstykker.
 
Klokken 10.30 starter løbet, der strækker sig over 50-70 kilometer, og der vil være indlagt små sjove/lærerige opgaver/poster undervejs.
 
Løbet slutter igen på Hærvejen 8, 6230 Rødekro, hvor ETU Forsikring har tændt op i grillen, og for alle løbsdeltagere serveres en gratis sønderjysk ringriderpølse med tilhørende øl/vand.
 
Der er pæne præmier til de tre biler med flest point.
 
For såvel deltagere som ikke deltagere vil der være rig mulighed for, at besigtige de fremmødte veteranbiler både før og efter løbet.
Alle er velkomne til at deltage i løbet, eneste betingelse er man møder op i en ”veteranbil eller motorcykel”. Har du en veteranknallert, så er du velkommen til at komme og vise den frem.
På grund af den nuværende Corona situation følger vi selvfølgelig myndighedernes anbefalinger og tager vores forholdsregler for at forebygge smitte.
Du bedes tilmelde dig via nedenstående formular eller på telefon 74 72 86 00.
Tilmelding senest tirsdag d. 18. august 2020.

Ekstra Gæster

Prismatch
Vidste du, at vi giver prismatch på din veteranbil.