Privat Erhverv
Forsikringer
Beregn pris
Anmeld skade
Kundeservice
Din rådgiver

Forhandlerlogin
Kontakt
Vejhjælp
Privat Erhverv

ETU Veteranløb lørdag d. 21 august 2021

ETU Veterandag er et gratis arrangement som foregår omkring Rødekro. Har du en veteranbil eller motorcykel er du velkommen til at deltage i løbet. Som noget nyt i år arrangerer vi også knallert ringridning for veteranknallerter.

Program for dagen:


09.30
Ankomst veteranbiler. Vi mødes klokken 09.30 hos ETU Forsikring, Hærvejen 8, 6230 Rødekro, hvor ETU er vært med kaffe/te og rundstykker til løbsdeltagerne. 

10.30
Velkomst ved Peer og afgang for de første biler. Klokken 10.30 starter løbet, der strækker sig over 50-70 kilometer. Der vil være indlagt små sjove/lærerige opgaver/poster undervejs.

11.00
Knallert ringridning. Som noget nyt i år arrangeres knallert ringridning for veteranknallerter. Det kommer til at foregå ved ETU Forsikring. 

12.00-12.30
Forventet ankomst af de første biler.

12.30
Løbet slutter igen på Hærvejen 8, 6230 Rødekro, hvor ETU Forsikring har tændt op i grillen, og for alle løbsdeltagere serveres en gratis sønderjysk ringriderpølse med tilhørende øl/vand/kaffe.

13.30
Vinderne findes og kåres. Der vil være pæne præmier til vinderne af løbet og knallert ringridning. 

14.00
Tak for i dag ved Peer


For såvel deltagere som ikke deltagere vil der være rig mulighed for at besigtige de fremmødte veterankøretøjer både før og efter løbet.


På grund af den nuværende Corona situation følger vi myndighedernes anbefalinger og tager vores forholdsregler for at forebygge smitte.

 

Du bedes tilmelde dig via nedenstående formular.

Tilmelding senest onsdag den 18. august 2021.

 

Der er lukket for tilmelding

Ring 74 72 86 00
Har du brug for hjælp? - Vi er klar til at vejlede dig.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret og vær den første til at modtage tilbud, tips og nyheder.