Digital Tilstandsrapport

Let boligsalget med et visuelt tillæg til din tilstandsrapport

Hvad er en Digital Tilstandsrapport?

En Digital Tilstandsrapport, også kaldet DTR, er en digital udgave af den officielle tilstandsrapport med billeder af alle skader og med alle de væsentlige informationer.

Den Digitale Tilstandsrapport udarbejdes af den samme byggesagkyndige, som udarbejder den officielle tilstandsrapport. Den indeholder både billeder og tekst om de anmærkninger, der beskrives. Dermed får du et overblik over de fundne skader samt materialer og bygningsdata på hver enkelt bygningsdel.

Se en video om den Digitale Tilstandsrapport:

Med en Digital Tilstandsrapport får du:

  • Et effektivt værktøj for både køber og sælger af en bolig
  • Gør det nemmere at forstå og dele din tilstandsrapport
  • Billeder af alle bygninger og skader
  • Kan du se husets tilstand direkte på din mobil eller tablet


Hvordan kan en Digital Tilstandsrapport se ud?

Du kan se et eksempel ved at klikke her


Hvorfor er en Digital Tilstandsrapport en god idé?

Hvis du ønsker at sælge din ejendom, leder efter et nyt hjem eller har købt ny bolig, skal du forholde dig til en masse forhold, herunder de fejl og mangler, som fremgår af tilstandsrapporten.

Selvom den officielle tilstandsrapport beskriver boligens skader, kan det være svært at forstå betydningen af, hvad de byggetekniske anmærkninger betyder. For mange kan anmærkningerne K1, K2 og K3 være uforståelige. Her gør billeder det mere forståeligt og du opnår en større tryghed i processen.

Med en digital tilstandsrapport får både sælger og køber et bedre overblik. Det gør det mere trygt for køber at købe, og for dig som sælger lettere at få solgt – til den rigtige pris.

 

Ønsker du at få udarbejdet en Digital Tilstandsrapport?

Den Digitale Tilstandsrapport bestilles sammen med den officielle tilstandsrapport og kan ikke tilføjes på et senere tidspunkt. Læs mere og bestil rapporter her

Kundeservice
Psst... vidste du, at 80% af vores opkald bliver besvaret indenfor 20 sek.