Privat Erhverv
Forsikringer
Anmeld skade
Kundeservice
Din rådgiver
ETU Veteranløb 2021

Forhandlerlogin
Kontakt
Vejhjælp
Privat Erhverv

Er du sælger? Bestil rapporter

Skal du til at sælge en ejendom, kan du bestille dine rapporter her.

For at sælge din ejendom er det lovpligtigt at få udarbejdet et energimærke. Derudover anbefales det også at få lavet en tilstandsrapport og en elinstallationsrapport, disse to rapporter bruges til at give køber et billede af husets byggetekniske tilstand og samtidigt er rapporterne med til at gøre sælger ansvarsfri, for største delen af det mangleansvar man har som sælger af en ejendom. 

Vi har indgået et samarbejde med Byggesagkyndige og Energikonsulenter og i den forbindelse har vi fået skabt nogle attraktive pakkeløsninger.

Konsulenterne kommer fra Energi Ingeniørerne eller Botjek og alle kan udføre Tilstandsrapporter, energimærker samt foranledige bestilling af eltjek over det meste af Danmark til fornuftige priser og omhyggelig gennemgang af ejendomme ved hussalg.

Digital tilstandsrapport 

Nu tilbyder vi muligheden for at bestille en Digital tilstandsrapport sammen med den normale tilstandsrapport. Den Digitale tilstandsrapport er en digital udgave af tilstandsrapporten, som indeholder både foto og tekst om de anmærkninger, der beskrives i tilstandsrapporten. 

Hvis du ønsker at sælge din ejendom, leder efter et nyt hjem eller har købt ny bolig, skal du forholde dig til en masse forhold, herunder de fejl og mangler, som fremgår af tilstandsrapporten. Selvom den officielle tilstandsrapport beskriver boligens skader, kan det være svært at forstå betydningen af, hvad de byggetekniske anmærkninger betyder. Her gør billeder det mere forståeligt og du opnår en større tryghed i processen. Den Digitale tilstandsrapport skal tilvælges i forbindelse med bestilling af den oprindelige tilstandsrapport nedenfor.

Læs mere om den Digitale tilstandsrapport.

 


Udfyld nedenstående felter for at bestille rapporter 

Rapport type


Ejendommens adresse

kvm

Kontakt person


Fakturerings oplysninger


Rekvirent (ikke obligatorisk)

Pris

0,00 krRing 74 72 86 00
Har du brug for hjælp? - Vi er klar til at vejlede dig.
Tilmeld nyhedsbrev
Hold dig opdateret og vær den første til at modtage tilbud, tips og nyheder.