Agentur til Jylland

Har du lyst til et sælgerjob, hvor disciplin, planlægning og selvmotivation er nøgleord?

Hos ETU Forsikring har vi travlt med at udvide vores forretning. I forbindelse med etablering af et landsdækkende agenturnetværk har vi brug for selvstændige assurandører, der primært skal opbygge nye privat- og ”mindre” erhvervskunder samt kunder med nedlagt landbrug.

Så har du entreprenørånd og gerne vil være med til at forme grundlaget for ny forretning, er du måske vores nye repræsentant i ovenstående område.

Vi tilbyder:
Attraktive samarbejdsmuligheder, hvor du får muligheden for at opbygge din egen solide og indbringende forretning, samtidig med får du indflydelse på den positive udvikling i en organisation, hvor der er kort fra tanke til handling.

 Vi leverer attraktive produkter og priser og er en dynamisk organisation, der bakker dig op med moderne indtegnings- og tarifmateriale.

Præstationsorienteret aflønning uden loft, hvor du selv kan være med til at tilrettelægge dit salgsarbejde fra dit hjemmekontor.

Dine egenskaber:
Du har erfaring og viden omkring salg og service af privat- og erhvervsforsikringer.

Du trives som selvstændig assurandør og sælger i et spændende job med store faglige og personlige udfordringer. Du indgår samtidig i et landsdækkende team af samarbejdspartnere med høje faglige kompetencer.

Vi opsætter mål, strategier og handlingsplaner sammen, som du kan omsætte fra tanke til handling.

Er du interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet kan du kontakte salgschef Frank Heitmann Madsen på tlf. 2536 3408
Ansøgningen mærket ”agentur” vedlagt relevante data sendes til [email protected]

Opstart efter aftale.